VAD GÖR DU PÅ METRIA?  Jag arbetar som regionchef för kontoren Hallsberg, Katrineholm, Köping och Kista. Jag jobbar också en hel del i produktion och då främst med de fastighetsrättsliga uppdragen som grundkartor och fastighetsförteckningar.

VAD GÅR DITT JOBB UT PÅ? Mitt arbete går i första hand ut på att se till att min personal mår bra att de trivs och att de har uppdrag att utföra. Jag har i mitt uppdrag som regionchef också väldigt mycket kundkontakt med våra avtalskunder och andra kunder. Har också en hel del kontakt med mina regionchefskollegor för stöttning och samarbete.

VAD GÖR DITT JOBB ROLIGT? Att ingen dag är den andra lik och att jag får alltid får ha kund- och personalkontakt, jag gillar det sociala.

VAD SKULLE DU VILJA GE FÖR RÅD TILL NÅGON SOM ÄR PÅ VÄG UT I ARBETSLIVET? Att alltid vara intresserad, både av kollegor och av kunder, man lär sig massor av att lyssna och försöka förstå.

VARFÖR SKULLE DU REKOMMENDERA METRIA SOM ARBETSGIVARE? Metria är ett företag man trivs på, jag har varit på företaget i 30 år och inte en enda dag har jag tyckt att det varit tråkigt.

Jobbar du redan på Metria?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@metria.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor